Vesillelaskut

Vesillelaskut

Veneiden yhteisnostokäytäntö muuttui syksyllä 2011. Yhteistä talkoonostoa varten nosturin tilaa vain Sandfallin satamakapteeni, jolle pitää ilmoittaa halustaan osallistua yhteisnostoon. Hän tilaa nosturin, kun nostettavia veneitä on ilmoittautunut riittävästi.

Nostopäivistä ilmoitetaan Sandfallin ilmoitustaululla kerhohuoneen alaoven vieressä ja mahdollisuuksien mukaan kerhon nettisivuilla. Näitä tiedotuskanavia on syytä seurata. Yhteisnostoon on saavuttava ilmoitettuun kellonaikaan ajoissa paikalle.

Lasku yhteisnostosta tulee kerholle, joka laskuttaa nostoon osallistuneita kerholaisia jälkeenpäin. Nosturi veloittaa aina vähintään kahdesta tunnista. Kaikkien edun mukaista on, että yhteisnostot tapahtuvat mahdollisimman ripeästi.

Purjeveneistä maston on oltava pois nostettuna ennen veneen yhteisnostoa. Laiturilla on mastonosturi sitä varten.

Myös Hiab-autoa käyttävät veneilijät voivat saada kerhon järjestämän yhteisnoston, mikäli nostettavia veneitä on riittävästi; vähintään kuusi venettä. Auton tilaa Sandfallin isäntä.

Veneen voi toki nostaa myös yksityisesti tilaamalla nosturin vain itselleen, mutta silti asiasta on sovittava Sandfallin satamakapteenin kanssa. Yksityisnostoista laskun hoitaa nosturin tilaaja itse.

Lue tarkemmat ohjeet venetelakoinnista tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *