Uutisia

Uutisia

 • Kommodorin tervehdys 2021
  Meille tärkeä Paraisten Venekerho on taas lopetellut yhden veneilykauden. Mennyt kausi sujui suurelta osin tavanomaisissa merkeissä. Innamon ja Tällholman talkoot saatiin pidettyä tavalliseen tapaan. Tällholman talkoissa oli kuulemma oikein keskioluttakin tarjolla. Vaikka ajatuksissamme Tällholma on uusi kesäparatiisimme, niin poijuketjut pitää siellä tarkistaa ensi kesänä ensimmäistä kertaa! Veneiden nostot sujuivat jälleen erinomaisesti. Muutamaan viikonloppuun keskitetyt nostotContinue reading ”Kommodorin tervehdys 2021”
 • Snäckvikin käyttövesi suljetaan
  Snäckvikin käyttövesi suljetaan tällä viikolla (4.-10.10.2021)
 • Syksyn veneiden nostot
  Syksyllä jatkamme edelleen keväällä aloittamaamme käytäntöä, eli nostot tapahtuvat ainoastaan KAHTENA viikonloppuna. Päivät ovat pe. la ja su. Vaihtoehtoja on silloin yhteensä kuusi, joten kaikille pitäisi kyllä löytyä sopiva päivä. Traktorikuski on samoina päivinä tarvittaessa paikalla eikä tule muina päivinä kuljettamaan veneitä. Mikäli joku haluaa että hänen veneestä lasketaan masto autonosturilla, niin tämä onnistuu siten,Continue reading ”Syksyn veneiden nostot”
 • Venepaikkoja vapaana Snäckvikenissä
  Snäckvikenin laiturissa on vielä muutamia vapaita paikkoja kesälle 2021! 3m paikkoja on useampia ja yksi leveämpi 3.5m paikkakin on vapaana.
 • PBK -PVK: Katsastukset vuonna 2021
  Katsastuksia tehdään sekä paikanpäällä että etänä. Katsastus voidaan tehdä etänä, mikäli veneen omistajalla on mahdollisuus kuvapuheluun, esim. WhatsApp:in tai FaceTime:n avulla. Etäkatsastusta ei voi suorittaa ilman, että veneen omistaja on itse oltava veneen luona.  Katsastukseen tulee varautua tarkistamalla, että kaikki tarkastettavat rakenteet ja varusteet ovat helposti katsastajalle esitettävissä. Erityisesti toivotaan, että kriittiset päivämäärät koskien hätärakettienContinue reading ”PBK -PVK: Katsastukset vuonna 2021”